INFORMACIÓ COVID-19 MIA CARCAIXENT

INFORMACIÓ MINISTERI DE SANITAT:

https://www.mscbs.gob.es/

INFORMACIÓ GENERALITAT VALENCIANA:

http://www.san.gva.es/web_estatica/coronavirus/coronavirus_va.html

Mesures Estat d’Alarma

El Consell de Ministres va aprovar el dissabte 14 el Reial Decret Llei pel qual es declara l’Estat d’Alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la #COVID19 .Ací, les principals mesures previstes

MESURES ESTAT D’ALARMA
RESTRICCIONS MOBILITAT
RECOMANACIONS ANIMALS

Adjunt PDF

Serveis assistencials

Des de l’Àrea de Serveis socials s’ha posat en marxa un Servei d’Ajuda a Domicili i un Servei de Menjar a Casa per a persones que puguen necessitar ajuda domiciliària o desplaçaments de primera necessitat i no tinguen cap familiar que puga prestar-la. També s’ha iniciat un programa de Prestacions d’Emergència Social per atendre necessitats bàsiques de medicaments i aliments.

Es poden sol·licitar:
962457609 (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores)
benestarsocial@carcaixent.es

Per a casos d’urgència, cridar a la Policia Local:
962457643

L’Agrupació Local de Protecció Civil de Carcaixent també ha posat en funcionament un servei per a compra de medicaments. Per a més informació:
636044935 (de 10 a 13 i de 17 a 20 hores)

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha posat en marxa la iniciativa “vals-beca menjador” amb què facilita a les famílies de l’alumnat amb Beca Menjador al 100% vals que poden utilitzar per a la compra gratuïta de productes alimentaris als establiments de les cadenes Consum i Charter.

MESURES BENESTAR SOCIAL
BECA MENJADOR

Assistència Protecció Civil

Instruccions val-beca menjador

Adjunt PDF

Recursos educatius, culturals, oci i altres

(En construcció)

Compartim un recull de recursos educatius, culturals i d’oci per a passar estos dies.

Cultura para una Cuarentena – Recopilatori de la FEMP amb fonts de recursos per a llegir, veure i experimentar ->https://issuu.com/femp/docs/cultura_para_la_cuarentena.pdfGuia orientativa per a Famílies Col·legi Psicòlegs de València

Adjunt PDF